Máte přesné informace o všem, co Vás ve firmě zajímá? Máte je včas, přehledně a dá se na ně vždy spolehnout?

Pokud ano, nemusíte číst dál. Pokud ne, pojďme zařídit, aby tomu tak bylo – poskytneme Vám jednoduché přehledy, které zobrazují přesně to, co potřebujete.

Prodejní reporty

Zajímá Vás, kolik který obchodník utržil, a co se dobře prodává? Víte, na kterého zákazníka se zaměřit, které produkty jsou profitabilní, a ve kterých oblastech se daří?

Výrobní reporty

Máte přehled o tom, která výrobní linka byla kdy, jak a čím vytížená?

A víte, kde jsou rezervy?

Sledování kvality

Jste schopni řídit kvalitu a sledovat ji podle výrobních zařízení, podle vývoje v čase? Nebo podle jednotlivých pracovníků?

Nebo něco jiného z oblasti obchodu, výroby, HR, financí? Zařídíme to.

Jak to celé funguje

Používáme technologii Power BI od Microsoftu. Power BI čerpá informace z Vašich dat (programy pro účetnictví, výrobu, logistiku atd., ale také např. Excel). V Power BI se tato data automaticky čistí, dopočítávají a online prezentují v přehledné formě. Je samozřejmě možné využívat více zdrojů dat nebo data přidávat ručně. Fungování Power BI si můžete vyzkoušet na našem volně stáhnutelném produktu ExcelTown Dashboard.

Odkud se v reportech berou data

Zobrazovaná data mohou přicházet prakticky z jakékoliv běžné databáze. Běžně se jedná o CRM systémy, účetnictví a ERP nástroje, výrobní a logistická data nebo i tabulky ručně vytvořené v Excelu.

Kolik to stojí

Před začátkem práce dostanete závaznou cenovou nabídku, které se pak držíme. Nicméně pro orientaci – běžně se naše projekty na Power BI pohybují v řádech desítek tisíc. Kromě našich služeb platíte během provozu reportu také za licenci služeb Microsoft. Společně vybereme způsob licencování, který je pro Vás nejvhodnější – často se to pohybuje ve stokorunách měsíčně v závislosti na požadované funkcionalitě.

Jak rychle dodáme

Doba dodání se obvykle pohybuje kolem 1-4 týdnů – dle náročnosti zadání.

Jak může probíhat naše spolupráce

  • Zavoláme si nebo se potkáme. Probereme, které informace vás zajímají a jaká data máte k dispozici.
  • Uděláme Vám nabídku času a ceny dodání
  • Pokud budete souhlasit, dodáme řešení
  • Vy ho otestujete
  • Doladíme případné nejasnosti
  • Pošleme fakturu

Proč s námi

Už dlouho tvoříme tyto stránky, které jsou největším zdrojem návodů na Power BI a reporting v ČR. Máme také za sebou zajímavé projekty.

Co teď?

Pokud máte pocit, že by naše řešení mohlo být tím, co hledáte, stačí zvednout telefon a zavolat na: +420 602 274 999 Nebo nás kontaktovat jinak.